loader

Modoko Mobilyacılar Sitesi 3. Cad. No: 223 Yukarı Dudullu Ümraniye İstanbul, Türkiye

Hakkımızda

İç Mimari Tasarımlar
Geri Dön
Hakkımızda | Belusso Mobilya

İç Mimari Tasarımlar

BİZ KİMİZ ?

30 yılı aşkın bir süredir alandaki deneyimle, mobilyacılık hayatında olan Belusso Mobilya, kurulduğu andan bugüne kadar hiçbir kalite ve standartlarından ödün vermeden “tasarım mobilya” anlayışını ve bu anlayıştaki en güzel mobilya proje-modellerini sizler için üretmiş aynı zamanda da iç mimarlık kavramını başarılı bir şekilde hayatınızla bütünleştirmeyi başarmış bir mobilya firması, hatta mobilyacılıkta zirve yakalamış mobilya devidir.

Ramazan MACİT tarafından, mobilyacılık alanının en başarılısı hedefi ile kurulmuş olan Belusso Mobilya, kurucunun bu alandaki tüm bilgi ve deneyimlerini kendine rehber olarak edinmiştir.

Mobilyacılık alanında gelişim gösteren ve bu gelişmesini tamamen siz değerli müşterilerimizin geri dönüşleri sayesinde gerçekleştiren Belusso Mobilya, sektörün öncüsü olma yolunda emin adımlar ile ilerlemektedir. 

Başarılı Uzman Kadrosu…

Başarılı ve alanında uzman kadrosu ile hem iç mimarlık hem de üretim alanında farkını gösteren Belusso, yenilikçi çizgisi ve kaliteli malzeme seçimleri ile sektörün ve sizlerin takdirini kazanmış bulunuyor. 

Projeler ve Dekorasyon Alanında da Uzman…

Türk mobilyası alanında başarılı mobilya modeli ve başarılı mobilya üretimi gerçekleştiren Belusso Mobilya aynı zamanda proje bazlı dekorasyon fikirleri ve mobilya tasarımları da üretmektedir.

Kişilerin istek ve ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanan mobilya projeleri ve ev dekorasyon projeleri yine sizlerin isteğine uygun renk, ölçü, kumaş ve özelliklerde; atölyelerimizde özenli bir şekilde üretilmektedir.

Üretim Tesisimiz

5.000 m² kapalı üretim tesisimizde, sizelere özel olarak üretimler gerçekleştiriyor ve hayal ettiğiniz ev mobilyalarına ulaşmanızı sağlıyoruz. 

Image

Biz Kimiz

30 yılı aşkın süredir sektörde yer alan, deneyim ve tecrübeleriyle mobilyacılığa  yön veren Belusso Mobilya, kurulduğu andan günümüze kadar kalite ve standartlarından ödün vermeden, “tasarım mobilya” anlayışını sürdürerek en özel proje ve modellerini sizler için üretmiş, tüm bunların yanında iç mimarlık kavramını hayatımızla bütünleştirerek mobilyacılıkta zirve yakalamış bir mobilya devidir.

Image
Image
Uzman Mimar Kadrosu

Uzman Mimar Kadrosu

Başarılı ve alanında uzman ekipleriyle hem mobilya üretimi hem de iç mimarlık alanlarında adından sıkça söz ettiren Belusso Mobilya, kaliteli malzemeleri ve çağı yakalayan yenilikçi çizgisiyle farkını konuşturmaktadır.

Profesyonel Tasarım ve Projeler

Profesyonel Tasarım ve Projeler

Modern projeleri ve özgün tasarımlarıyla mobilya üretimi yapan Belusso Mobilya, dekorasyon ve mobilya tasarım sürecinde 3D modelleme yöntemi kullanarak projelerde  sizlerin de aktif rol almanızı sağlamaktadır.

 5.000 m²'lik Üretim Tesisi

5.000 m²'lik Üretim Tesisi

Belusso Mobilya, 5.000 m² kapalı üretim tesisiyle, sizlere özel üretimler gerçekleştirerek hayal ettiğiniz ev mobilyalarına hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlamaktadır.

Kişiye Özel Tasarımlar

Kişiye Özel Tasarımlar

Modern mobilya dendiğinde ilk akla gelen Belusso Mobilya, kişiye özel tasarımları ve her tarza uygun kumaş, renk ve ölçü seçenekleriyle dekorasyonunuzu benzersiz bir hale getirmektedir.

Satış Sonrası Hizmetler

Satış Sonrası Hizmetler

Garanti süresi kapsamındaki tüm ürünlere ücretsiz servis ve bakım hizmeti vermekte olan Belusso Mobilya, garanti süresi sona erse bile bakım ve servis hizmetlerini sunmaya devam etmektedir.

3D Modelleme

Belusso Mobilya olarak kullandığımız 3D Modelleme yöntemiyle, mobilyalarınızın tasarım sürecinde siz de aktif bir şekilde rol alabilirsiniz.

Satış Sonrası Destek

Belusso Mobilya’dan yaptığınız alışveriş sonrasında her türlü bakım ve servis hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Modern Mobilyalar

Belusso Mobilya’nın çağı yansıtan modern ve yenilikçi tasarımlarıyla dekorasyonlarınıza ekstra şıklık katabilirsiniz.

Ramazan Macit Kimdir?

Modern mobilya ve modern dekorasyon alanında önemli bir yerde bulunan Belusso Mobilya, Ramazan Macit tarafından İstanbul merkezli olarak kurulmuştur. Ramazan Macit’in tüm bilgi ve deneyimlerinden yola çıkarak kurduğu Belusso Mobilya, kurulduğu günden beri Türkiye ve yurt dışına en çok mobilya gönderimi yapan firmalardan biri olmayı başararak, yüksek üretim kapasitesi sayesinde modern mobilya alanında kendini kanıtlamıştır.

Özellikle iç mimarlık alanında Türk mobilya sektörüne önemli katkılarda bulunan Ramazan Macit, modern mobilya anlayışını şıklık, zariflik ve konfor ile destekleyerek tüm yaşam alanlarınızda rahat bir hayat sürmenizi sağlamak vizyonuyla Belusso Mobilya’yı inşa etmiştir.

Alanında uzman mimarları ve satış ekibi ile her zaman yüzde yüz müşteri memnuniyeti sağlamak adına çalışma hayatına devam eden Belusso Mobilya, Ramazan Macit’in sektördeki tecrübe ve deneyimlerinden ilham alarak, dünya çapında bir mobilya markası olma yolunda hızlı adımlarla ilerlemektedir. Yalnızca mobilya üretmekle sınırlı kalmayan Belusso Mobilya, farklı bakış açıları yakalayan dekorasyon projeleriyle de müşterilerine üstün bir hizmet sunmaktadır.

Belusso Mobilya|Ramazan Macit Kimdir?
Belusso Mobilya|Ramazan Macit Kimdir?