loader

Modoko Mobilyacılar Sitesi 3. Cad. No: 223 Yukarı Dudullu Ümraniye İstanbul, Türkiye

2022 Ev Dekorasyon Trendleri

2022 ev dekorasyon trendleri ve 2022 mobilya renklerini öğrenmek için blog yazımızı okuyabilirsiniz.
Geri Dön
2022 Ev Dekorasyon Trendleri  | Belusso Mobilya

2022 ev dekorasyon trendleri ve 2022 mobilya renklerini öğrenmek için blog yazımızı okuyabilirsiniz.

2022 yeni bir mobilya sezonunu, yeni mobilya renkleri ve yeni tasarımları beraberinde getirdi. Ancak geçen seneye oranla değişmeyen tek bir şey var o da modern mobilya modelleri ve modern mobilya trendleri. 2022 ev dekorasyonlarında da en çok karşımıza çıkan ürünler ve dekorasyon örnekleri elbette ki modernlikten yana oluyor. 

Dubai Dekorasyon Projesi

Neden Modern Dekorasyon ve Modern Mobilya Modelleri?

2022 ev dekorasyon trendleri ve 2022 ev dekorasyon önerileri dendiği zaman yine ilk akla gelen ürünler olan modern ürünler, sadeliğin ama aynı zamanda da lüksün birer simgesi olduğu için bu sezonda da en çok tercih edilen ürünler oluyor. 

Ufak dokunuşlar ile mükemmel bir hava yaratacak olan modern mobilya modelleri aynı zamanda da her fikre açık. Ufak ayrıntılar ile en lüks dekorasyonu oluştururken daha sade dokunuşlar ile de daha minimal bir havanın oluşmasına olanak sağlıyor. Bu nedenle de modernlik ve modern dekorasyonlar, 2022 ev dekorasyon trendleri dendiği zaman ilk akla gelen trendleri veriyor.

Which Colors Are Fashionable for This Year?

2022 mobilya renkleri de en az 2022 ev dekorasyon trendleri kadar merak edilen bir konu. Uzmanların oluşturmuş olduğu örnek dekorasyon öneri ve dekorasyon projelerine bakıldığı zaman bu sene en çok tercih edilen renkler arasında doğal renkler geliyor.

Doğanın bizlere sunmuş olduğu rahatlığı ve aynı zamanda da konforu temsil eden renkler, 2022 ev dekorasyonlarında sıklıkla kullanılıyor ve daha da kullanılacağa benziyor. Örneğin, yeşil, gri ve toprak tonları; daha sıcak renkler olarak pembe, mavi ve turuncu gibi renkler; 2022 mobilya renkleri olarak en çok tercih edilen renkler olacak.