loader

Modoko Mobilyacılar Sitesi 3. Cad. No: 223 Yukarı Dudullu Ümraniye İstanbul, Türkiye

2022 Yatak Odası Takımları

2022 yatak odası takımları vermiş olduğumuz iç mimarlık desteği sayesinde ev dekorasyonlarınızda yerini alacak.

Her sezon bir önceki mobilya trendlerine göre çok daha farklı, daha şık ve daha kaliteli mobilya modelleri tasarlanarak sizlere sunuluyor. Özellikle modernleşen ve daha minimal bir hale gelen ev dekorasyonlarında kullanışlı ve fonksiyonel mobilya modelleri daha ön planda oluyor diyebiliriz.

İşte tam bu noktada 2022 mobilya modelleri ve 2022 mobilya trendleri bir önceki 2021 mobilya modellerine oranla biraz daha işlevsel ve daha modern bir hale geldi. Özellikle yatak odası takımlarında sadelik, softluk ve huzur ön plana çıkartılıyor.

2022 Yatak Odası Modelleri

2022 yatak odası takımlarında kullanılan ahşap ve şönil kumaş ağırlıklı detaylar 2022 yatak odası takımlarının çok daha dayanıklı ve kullanışlı olduğunun göstergesi. Kullanılan yatak odası ürünlerinde ön plana çıkan işlevselliğin en büyük kanıtı ise 2022 yatak odası takımlarında kullanılan sürgülü gardırop modelleri. 2021 mobilya trendlerinde yavaştan karşımıza çıkan sürgülü dolap modelleri 2022 yatak odası trendlerinde en çok karşınıza çıkan mobilya modeli olacak.

Cosy Black Yatak Odası Takımı

Belusso Mobilya,  Modoko Mobilyacılar Çarşısı’nde vermiş olduğu tasarım ve üretim hizmeti ile 2022 mobilya trendlerinin nabzını yokluyor ve sizler için vermiş olduğu iç mimarlık desteği ile size en yaratıcı yatak odası modellerini tasarlayarak üretiyor. 

2022 Yatak Odası Takımları ile ilgili anahtar kelimeler; 2022 mobilya trendler, 2022 mobilya modelleri, 2022 yatak odası modelleri, sade yatak odası modelleri, lüks yatak odası modelleri, sürgülü dolap modelleri, sürgülü yatak odası takımları

2022 Yatak Odası Takımları