loader

Modoko Mobilyacılar Sitesi 3. Cad. No: 223 Yukarı Dudullu Ümraniye İstanbul, Türkiye

2022 Mobilya Renkleri

2022 mobilya renkleri ve 2022 ev dekorasyon trendleri için Belusso Mobilya'yı ziyaret edin.
Geri Dön
2022 Mobilya Renkleri | Belusso Mobilya

2022 mobilya renkleri ve 2022 ev dekorasyon trendleri için Belusso Mobilya'yı ziyaret edin.

Her yıl olduğu gibi bu yılda da yeni mobilya modelleri ve yeni tasarım özellikleri çıktı. Konfor alanlarımızın en önemli malzemesi olan mobilyalarımız, kendi zevk ve kullanış özelliklerine uygun olarak seçilerek satın alınmaktadır. 

Bu seçim ve tasarım sürecinde kullanıştan sonra kişilerin en çok dikkat ettiği yeni moda renkler ve mobilya trendleri oluyor. Belusso Mobilya, mobilya tasarımı ve aynı zamanda da dekorasyon projesi sağlayan bir dekorasyon ve iç mimarlık firması olduğu için trendleri ve yeni renkleri çok yakından takip etmektedir. Takiplerinin sonucunda sizin için özel olarak hazırlamış olduğu koleksiyonları ile ev dekorasyonlarınızı, mükemmel bir yer haline getirecektir.

2022 Mobilya Renkleri ve 2022 Ev Trendleri Nelerdir?

2022 mobilya renklerinin başında geçen senelere oranla biraz daha canlı renkler ancak yine de toprak renkleri geliyor. Doğanın ve huzurun simgesi olarak görülen toprak tonları ve yeşil gibi renkler, 2022 ev dekorasyon trendlerinde en çok tercih edilen mobilya renkleri olarak karşımıza çıkıyor. 

Belusso Mobilya, 2022 dekorasyon projelerinde, bu renklere ağırlık vererek koleksiyonlarını oluşturmuştur. Sizler de 2022 koleksiyonlarından faydalanmak ve size özel iç mimarlık hizmeti almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.