loader

Modoko Mobilyacılar Sitesi 3. Cad. No: 223 Yukarı Dudullu Ümraniye İstanbul, Türkiye

Chester Koltuk | Kullanışlı Mıdır?

Chester koltuk ve chester koltuk takımları, hem modern hem de klasik mobilya dekorasyonu için ideal parçalardır.
Geri Dön
Chester Koltuk  | Kullanışlı Mıdır? | Belusso Mobilya

Chester koltuk ve chester koltuk takımları, hem modern hem de klasik mobilya dekorasyonu için ideal parçalardır.

İyi ve şık bir şekilde tasarlanmış olan mobilyanın, iyi bir yatırım oluyor. Bu tip mobilya modelleri düşünüldüğü zamanda da insanın aklına ilk olarak chester koltuk modelleri geliyor. Asla modası geçmeyecek olan mobilya modellerinin başında gelen chester koltuk ve chester koltuk takımları, klasik mobilya modeli olmak ile beraber aynı zamanda da en modern mobilya modelleri başında geliyor.

Modern - Klasik Chester Koltuk

Chesterfield isminden gelen chester koltuk, “kabarık yastıklı kolları ve sırtı aynı yükseklikte, dışarı doğru kıvrılmış kol tasarımına sahip bir kanepe” olarak tanımlanmaktadır. Eskiden sadece deri chester koltuk üretilse de şimdiler de hemen hemen her kumaş türünden chester koltuk üretilmektedir.

Oturma Odası ve Chester Koltuk

Chester koltuk veya chester koltuk takımları genel olarak büyük ev dekorasyonlarında ve ihtişamlı salonlarda kullanılır. Ancak oturma odasında da ya da küçük oda dekorasyonlarında da doğru bir şekilde kullanıldığı zaman chester model koltuklar çok şık duracaktır.  

Klasik veya modern bir dekorasyonda da kullanılacak olan chester koltuklar; kullanılan kumaşa göre farklı tarzlara bürünebilirler. Örneğin deri chester koltuklar klasik tarzı yansıtırken şönil chester veya tay tüyü chester koltuklar daha çok modern tarza hitap edecektir. 

Sizler de Modoko’da bulunan Belusso Mobilya mağazamıza uğrayarak chester koltuk takımlarımız ve chester koltuk dekorasyonları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.