loader

Modoko Mobilyacılar Sitesi 3. Cad. No: 223 Yukarı Dudullu Ümraniye İstanbul, Türkiye

İsli Meşe Kaplama

İsli meşe kaplamalar, birinci sınıf kaliteli mobilya modelleri ile Modoko Belusso Mobilya mağazasında sizleri beklemektedir.
Geri Dön
İsli Meşe Kaplama | Belusso Mobilya

İsli meşe kaplamalar, birinci sınıf kaliteli mobilya modelleri ile Modoko Belusso Mobilya mağazasında sizleri beklemektedir.

İsli meşe uzun yıllardır mobilya sektöründe en çok kullanılan kaplama türüdür. Meşe ağacının vermiş olduğu tipik tonlarında daha da şık bir hali olan isli meşe kaplamalar, hem kolay kullanımlı hem de güçlü bir kaplama türüdür. 

Belusso Mobilyaisli meşe mobilyaları ile Modoko mağazalarında sizleri beklemektedir. İsli meşe mobilyaların en kaliteli örneklerini veren Belusso Mobilya, dünya üzerinde en çok kullanılan isli meşe kaplamanın birinci sınıf kaliteli halini mağazalarında sizler için sergilemektedir. 

İsli meşe kaplama, doğal görünümü koruyan aynı zamanda da kolayca temizlenerek koruma altına alınabilen bir türdür. Güçlü yapısı ve uzun süreli kullanım için ideal olan isli meşe kaplama mobilyalar; usta bir mobilyacının elinde mükemmel mobilya modellerine dönüşecektir.

Alanında uzman iç mimarların ve uzman üretim ekibinin bulunduğu Belusso Mobilya firmasına gelerek isli meşe kaplama örneklerini daha yakından görebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.