loader

Modoko Mobilyacılar Sitesi 3. Cad. No: 223 Yukarı Dudullu Ümraniye İstanbul, Türkiye

Nubuk Koltuk Takımı

Nubuk Koltuk Takımı modellerimi görmek ve nubuk kumaş özellikleri hakkında bilgi almak istiyorsanız bizimle iletişime geçin.
Geri Dön
Nubuk Koltuk Takımı | Belusso Mobilya

Nubuk Koltuk Takımı modellerimi görmek ve nubuk kumaş özellikleri hakkında bilgi almak istiyorsanız bizimle iletişime geçin.

Nubuk Kumaş Kullanışlı Mıdır?

Son yılların en çok tercih edilen kumaş türü olan nubuk kumaş özellikle koltuk takımı modellerinde kullanılıyor. Oldukça sağlam ve temizlenmesi kolay olan bu kumaş türü, leke tutmama özelliği ile bilindiği için kumaş türleri arasında mobilyada en kullanışlı kumaş olarak biliniyor. 

Isıya dayanıklı olan  ve mobilya sektöründeki en garanti kumaş olarak karşımıza çıkan nubuk kumaşlar, nubuk kumaş koltuk takımı olarak Belusso Mobilya kalitesi ile karşımıza çıkıyor. Temizlenmesi ve silinmesi kolay olan nubuk kumaş koltuklar, bakteriyi de çok fazla tutmadığından sağlıklı bir kumaş türüdür.

Nubuk Koltuk Özellikleri

Özellikle modern koltuk takımlarında kullanılan nubuk kumaş, her tarza ve her türlü zevke hitap edebilmektedir. Güçlü ve dayanıklı olması nedeni ile de özellikle koltuk takımlarında sıklıkla kullanılır. Bu sayede de nubuk koltuk modellerinizi dışarıdan gelen fiziksel etkilere çok daha dayanıklı olacaktır. 

Nubuk, deriyi andıran bir yapıdadır bu nedenle de spor ve klasik gibi her türlü dekorasyon türünde de kullanılabilir. Birçok kumaş türüne göre ısıya oldukça dayanıklı olan nubuk kumaş, son dönemlerde oldukça popüler bir yapıdadır. 

Nubuk Kumaş Fiyatları

Nubuk koltuk takımı modelleri hakkında detaylı bilgi almak için Modoko Belusso mağazamızı ziyaret edebilir ya da iletişim bilgilerimiz üzerinden bizler ile iletişim kurabilirsiniz.


Nubuk Koltuk Takımları ile ilgili anahtar kelimeler; nubuk kumaş koltuk, nubuk koltuk takımı, nubuk koltuk kumaşı, nubuk koltuk, nubuk kumaş nedir, nubuk kumaş özellikleri, nubuk koltuk kumaşı yorumları, nubuk döşemelik kumaş, nubuk kumaş fiyatları, nubuk kumaş yorumları, nubuk kumaş koltuk takımları, nubuk chester koltuk takımı