loader

Modoko Mobilyacılar Sitesi 3. Cad. No: 223 Yukarı Dudullu Ümraniye İstanbul, Türkiye

Türkiye’nin En İyi Mobilya Markaları - Belusso Mobilya

Türkiye'nin en iyi mobilya markası olma yolunda başarılı yükseliş sağlayan Belusso, Modoko Mobilyacılar Çarşısı'nda iç mimarlık hizmeti veriyor.
Geri Dön
Türkiye’nin En İyi Mobilya Markaları - Belusso Mobilya | Belusso Mobilya

Türkiye'nin en iyi mobilya markası olma yolunda başarılı yükseliş sağlayan Belusso, Modoko Mobilyacılar Çarşısı'nda iç mimarlık hizmeti veriyor.

Genel olarak bakıldığı zaman İtalyan mimarisi, İtalyan mobilya markaları ve İtalyan mobilya modelleri, dünyaca kabul edilmiş örnek teşkil etmekte. Geliştirmiş oldukları tasarım özellikleri ve tasarım projeleri ile dünyanın en iyi mobilya markaları sıralamasına giren İtalyan firmaları, açmış oldukları bu çizgide devam eden ve hatta üstüne koydukları ile hem yurt içinde hem de yurt dışında kendi kalitesine değer arttırarak mobilya projelendirme ve mobilya üretimi gerçekleştiren Belusso Mobilya; Türkiye’nin en iyi mobilya markaları sıralamasında modern mobilya alanında baş sıralara çıkmayı başarmıştır. 
Pietro Tv Ünite
Pietro Tv Ünitesi - Özel Mobilya Tasarımı

Modoko Koltuk Takımı dendiği zaman ilk akla gelen mobilya firması; Belusso Mobilya

Türkiye’de ve dünyada sıkça adı duyulmuş olan ve birçok mobilya firmasını bünyesi altına toplayarak başarılı satışlar gerçekleştirmesine sebep sağlayan Modoko Mobilyacılar Çarşısı, Belusso Mobilya’nın da içerisinde bulunmuş olduğu bir mobilya sitesidir. Türkiye’nin en iyi mobilya markalarını bir araya toplayan Modoko’da Belusso Mobilya, koltuk takımından yatak odası takımına, yemek odası takımından köşe koltuk takımına kadar birçok farklı mobilya modelini müşterilerine sunmakta ve hatta özel olarak da iç mimarlık desteği ile projelendirmektedir.

Sizler de kişiye özel mobilya tasarımı yaptırmak istiyor ya da tüm yaşam alanlarınız için iç mimarlık desteği almak istiyorsanız Modoko Belusso ile iletişime geçebilirsiniz. 

Kişiye Özel Ev Dekorasyon Projeleri

Salon dekorasyon, yatak odası dekorasyon gibi genel alanları kapsayan dekorasyon çeşitlerini yapmak küçük bir ortamı dekore etmekten çok daha kolay görünse bile aslında çok daha zordur. Büyük dekorasyon ürünlerinin, küçük dekorasyon ürünleri ve küçük dekorasyon alanlarına göre dizayn edilmesi mobilyacılar tarafından kabul edilmiş bir gerçektir. 

Fransa Ev Dekorasyonu Projesi
Salon Dekorasyon Projemiz

Belusso Mobilya, yaşam alanlarınızın istediğiniz gibi olması ve ömürlük yatırım olarak kullanmanız adına sizlere iç mimarlık desteği vermekte ve vermiş olduğu bu mimari destek sonrasında da ürünlerinizin birinci sınıf kaliteli ürünlerle üretimini gerçekleştirerek ürünlerinizi size görmektedir. 

Özel Ev Dekorasyonu Projesi
Yatak Odası Dekorasyon Projemiz

Yapmış olduğu çalışmalar ve tasarımlar ile ön plana çıkmayı başarmış olan Belusso, aynı zamanda da birçok ödüllü tasarım projeleri ile Türkiye’nin ve dünyanın sayılı mobilya markası olmayı başarmıştır.